Toinen viikko sujui ensimmäistä paljon vähemmällä ketutuksella. Taisi suurin osa ketutuksesta johtua enemmänkin PMS:stä kuin mistään muusta.

Liikuntaa ei ole ollut ihan niin paljon kuin ensimmäisellä viikolla. Tämä johtuu lähinnä siitä, että koko muu perhe on ollut flunssassa ja itselläkin välillä vähän sellainen olo, että kohta saattaa iskeä, joten olen ottanut varman päälle, enkä ole lähtenyt itseäni liikoja rasittamaan. Spinningissä tosin kävin ja siellä meni huomattavasti paremmin kuin ensimmäisellä kerralla.

Lauantaina oli miehen ystävien 40-vuotisjuhlat. Vaikka dieetissä ei sallita alkoholijuomia ollenkaan, olin antanut itselleni luvan nauttia pari lasia punaviiniä ja siiderin tai kaksi. En todellakaan aikonut katsella juopuvaa juhlaväkeä aivan täysin selvin päin.

Menomatkalla hotelliin käytiin hakemassa eväät Subwaystä – tämäkään ei todellakaan kuulunu tähän dieettiin, mutta mielestäni sillä hetkellä vaihtoehto järkevimmästä päästä. Ensimmäisen puolikkaan söin hotellilla ennen lähtöä ja toisen takaisin tullessa ennen nukkumaan menoa. Lisäksi ennen lähtöä vedin proteiinijogurtin.

Juhlapaikalla oli tarjontaa sen seitsemän sorttia, mutta pyrin tekemään järkeviä valintoja ja otin salaatin lisäksi vain lihaa ja pienenpienen palan patonkia. Tarjolla oli myös boolia ja kuoharia. Maljat suostuin nostamaan kuoharilla, mutta booliin en edes koskenut. Yllätyksekseni punaviini ei maistunut niin hyvältä kuin olin odottanut ja viimeistä siideriä yritin saada alas varmaan toista tuntia. Ei vain uponnut… Mistähän nyt tuulee?

Kakkua oli pakko maistaa, mutta otin ihan ohuen siivun molempia makuja (marjahyydykekakku ja daimkakku). Sen verran että tietää oliko hyvää... ;)

Hotelliaamiaisella tarjonta oli sen verran runsasta, että sieltä löysi itselleen helposti kevyen aamiaisen: Rasvatonta, maustamatonta jogurttia ja marjoja sekä kananmunan. Mies nautti raskaan pekoniaamiaisen, mutta jotenkin kykenin olemaan kadehtimatta sitäkään liikoja. Iloinen yllätys oli, kun keitettyjen kananmunien yläpuolella luki lapussa, että ”teemme pyydettäessä valkuaismunakkaan” – niinpä pyysin vielä sellaisen tarjoilijalta. Hiukkasen rasvaistahan se oli, mutta erittäin hyvää. :P Ja aamiaiselta lähtiessä oli vatsa täynnä ja hyvä mieli.

Kaiken kaikkiaan ”juhlaviikonlopusta” selvittiin suhteellisen kuivin jaloin. Olin ylpeä itsestäni!


*****

Tällä viikolla on ollut jostain syystä hankaluuksia saada syötyä kaikkia ruokia, mitä pitäisi. Parina päivänä olen unohtanut ottaa päivällisellä riisiä ja jonkun kerran on iltapala jäänyt syömättä. Ryhdistäytymistä kaivataan.

Vitamiinit olen muistanut ottaa paitsi hotelliyönä nukkumaan mennessä.
Olen yleensä ihan surkea syömään mitään lääkkeitä tai vitamiineja, mutta nyt kyllä täytyy sanoa, että kannattaisi. Olen ollut selkeästi virkeämpi ja flunssakaan ei ole päässyt yrityksistä huolimatta iskemään kunnolla. Kunnian annan täysin vitamiineille ja terveelliselle ruokavaliolle. Hyvistä yöunista puhumattakaan.

 

****

On minun kuitenkin pakko vielä lopuksi tunnustaa, että haaveilen edelleen siitä kun tämä kuusi viikkoa on ohi (vielä 4 viikkoa) ja pääsen ostamaan ISON pussin englanninlakritsia…

Exercise-pin-up-girls-5513569-350-350-no